Garageportar Stockholm

RING OSS - 08-121 115 13

Garageportar Stockholm

Bäst på garageportar i Stockholm

Behöver du nya garageportar i Stockholm? Kanske till din villa, ditt fritidshus eller bostadsrättsföreningen? Anlita oss så hjälper vi dig med hela processen – från val av rätt garageport till montering och eventualla snickeriarbeten som uppkommer i anslutning till garageportsmonteringen.

Vi har de bästa garageportarna

Våra garageportar i Stockholm är utvecklade för det nordiska klimatet, och efter 15 år i branschen vet vi vilka garageportar som håller måttet. 

Vi hjälper dig hela vägen från första förfrågan och val av produkt, till mätning och montering av garageporten. Vi gör kostnadsfria mätbesök i hela Mellansverige och våra erfarna montörer ser inte bara till att du får en säker installation av din garageport, de hjälper dig även med anslutande snickeriarbeten och anpassar garageöppningen så den blir perfekt.

Skulle golvet i öppningen vara skevt eller i dåligt skick gjuter vi om det så den nya garageporten tätar ordentligt. När jobbet är klart sköter vi givetvis bortforsling av den gamla garageporten eller dörren.

Vad erbjuder vi mer för tjänster?

Vi erbjuder alltid garageportsmotor som tillval vid köp av våra garageportar. Tillbehör som handsändare, kodlås, appstyrnig med mera finns till alla våra motorer. Du kan även teckna ett serviceavtal med oss så sköter vi underhållet av din garageport. Du väljer själv om du vill ha service vid behov eller ett avtal med löpande service och underhåll i förebyggande syfte. Allt för att tillgodose just ditt behov.

Vi hjälper även till med felsökning om det skulle uppstå något krångel. Våra duktiga tekniker hjälper dig på plats med felsökning och service på din garageport. Behöver vi byta ut eller reparera någon del har vi reservdelar till alla våra garageportar i Stockholm i lager, så det är snabbt fixat.

Alla våra produkter är CE-märkta och garageportarna med automatiska anordningar är testade och godkända tillsammans med automatiken på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Vi erbjuder även kostnadsfria hembesök för konsultation och ger alltid 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och säker när du köper garageportar i Stockholm av oss.

Vilken typ av garageportar passar dig?

Vi har ett stort utbud av garageportar. Här är några av de garageportar i Stockholm som vi erbjuder:

Takskjutportar – takskjutportar består av horisontella sektioner av galvaniserad stålplåt, fyllda med polyuretanskum. Våra takskjutportar kan du få millimeteranpassade samt i en mängd olika modeller och kulörer. De kräver väldigt lite utrymme och har en flexibel skenlösning, vilket gör att de passar i princip i alla garage.

Vipportar – vipportar består av ett stort blad som viker upp sig taket. Ytskiktet går att få i trä, metall eller hårda MDF-skivor.

Slagportar – slagportar består av två sidohängda halvor, där den ena sidan fungerar som en vanlig dörr och den andra sidan låses med en spanjolett. De finns i trä alternativt och i olika typer av stålplåt, och kommer i olika utföranden och färger. 

Panelerna i våra garageportar i Stockholm är byggda av förzinkade och lackerade stålplåtar, isolerade med freonfritt polyuretanskum. 

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation eller mer information om garageportar i Stockholm!

Portspecialisten Örebro AB


Skjutbanevägen 11
70369 Örebro

08-121 115 13

[javascript protected email address]

556504-0556


Garageportar

Portlösningar


logo-image

Om Oss

Hos oss hittar du ett brett sortiment av garageportar av högsta kvalitet. Vi vet vilka produkter som håller måttet.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Portspecialisten Örebro AB

Org nr: 556504-0556
Skjutbanevägen 11
70369 Örebro
Tel: 08-121 115 13

Hitta hit